FB Pixel

Avbokning efter ångerrätt gått ut

Självklart tycker vi det är tråkigt att du känner att du inte har möjlighet att genomföra kursen. Som vi informerat om vid anmälan är det 14 dagar öppet köp enligt lagen om distansköp.Vid bokningen informerades du om att det är 14 dagars öppet köp på din anmälan. Eftersom vi vet att det kan vara lätt att missa har vi lagt till avbokningsregler även på:

1. Vi har lagt ut avbokningsregler på sidan FAQ
2. Längst nere på sidan under våra T&C
3. Längst nere i bekräftelsemailet som skickas ut vid anmälan
4. I introduktionsvideon du får tillgång till vid anmälan.
5. I de automatiserade mailutskick du får efter anmälan.
6. På bekräftelsesidan du länkades till efter din bokning.
7. Som sista punkt i ditt anmälningsformulär det det inte går att anmäla sig om man inte klickar i
“Jag förstår att avbokning måste ske skriftligen via e-mail”Allt för att det inte ska bli några onödiga missförstånd

Var är du i din bokning?

1. Inom 14 dagar Avbokning är helt kostnadsfritt så länge du mailar info@intensiveyoga.se
2. Efter 14 dagar men innan kursstart 
Avbokning mot straffavgift 5000kr.
3. Efter att utbildningen startat 
När tjänsten är startad går det inte att avboka av någon aneldning

Önskar du bestrida en faktura?-Våra ekonomipartners Svea Ekonomi och Svea Inkasso kommer skicka ut en betalningsavi till den adress du angav vid anmälan. På denna avi hittar du information om hur du bestrider fakturan. Det är även vid detta tillfälle du presenterar dina bevis för varför du inte anser att du är betalningsskyldig samt en ingående beskrivning av ärendet. Det är därför det är extra viktigt att spara all skriftlig kommunikation du har gällande avbokningen.I nästa steg lämnas en stämningsansökan in och ärendet går vidare till tingsrätten. Vi rekommenderar starkt att du konsulterar med din jurist eller advokat i detta skede och inte försöker bestrida ärendet själv.

UrkundsförfalskningHar någon annan anmält dig utan din vetskap? Då ska du självklart inte behöva stå till svars för anmälan eller behöva betala platsen. För avbokning behöver du maila info@intensiveyoga.se samt bifoga din polisanmälan för urkundsförfalskning. Detta behöver inte skickas in i original utan en scannad kopia räcker gott och väl.